Яка розкішна груша серед двору, Які смачнесенькі на ній були грушки О,як же це було давно,тоді Ходила я до школи й були іще живі мої батьки.Були вони молоді І дужі, у дружбі й мирі ми тоді Жили.А груша нам родила смачні Груші,пройшли роки,пройшли життя Роки.Прийшов недобрий час-батьків Не стало- у потайбічний світ вони пішли,залишивши тепла чимало Пройшли роки,пройшли мого життя роки. І вже засохла груша серед двору Не родить нам смачнесенькі грушки Нема батьків-немає мого роду, Пройшли роки,пройшли життя роки...
|