Дякую за файний комет, пані Галино. Я теж боюся, людей,які мовчать..Краще нехай людина каже, принаймі буде зрозуміло, яка вона....Отак, мовчки, ми погоджуємося на все, що діється в суспільстві......
Іра,у вас двічі повторюється "боюся" \.певно в другому випадку "борюся", повинно бути? Вірш сподобався,тема гарна,є над чим подумати (хто зна ,що в того "мовчуна " на думці...) А у мене на думці вам за вірш.
Так таки так! Але ж і говоруни наобіцяють та й "кинуть"! А віршик гарний, якщо упорядкувати рими Боюся - боюся, слово - кому! Напишіть ще про Говорунів, пані Ірино!
Цікаві Ваші спостереження,п.Ірино, але кажуть так: поки говорун говорить, то мовчун діло робить. А боятися, як тих, так і інших, на мою думку - не варто, бо людська душа не вимірюється словами чи їх відсутністю.
А я боюся, бо є такі скромні мовчуни, які таке утнуть , що можна тоді не тільки дивуватися, а й плакати......Але до всіх це не відноситься.....Краще говорити. Дякую за комет, пані Катерино.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")