Рано вранці я вийду із хати Подивитись як сонечко сходить. Бо казала мені рідна мати Що в цей час воно щастя приносить. Я дивлюся на сонце яскраве, Що з-за лісу виходить несміло І життя стає вельми цікаве, А недобре кудись відлетіло. Принеси мені ,сонечко. щастя, Та таке,щоб вогнем запалало Щоб ніяке вже горе й нещастя В мою долю дороги не знало!
|