На звороті молодого літа смерть принишкла під сухими вітами, сльози причаїлися у хащах. Там радіти? Мучитись хіба що...
На звороті літа розплітають свої коси хуртовини, зграями круки розкружлялися неситі... Червню нема місця у тім світі, де зима лютує і лютує, в муках на снігах від її кулі щастя у самотності конає. На звороті червня, літа-раю.
Вірш заставляє задуматись, але навіває сумний настрій і хочеться сказати Вашій ЛГ, що не все так погано у цьому світі, навіть болото, висихаючи робиться сірим, бо вбирає у себе світлі промені.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")