Жила любов собі в душі,
Купалась в морі почуттів
Та, якось вибилась із сил,-
лягла спочити в тиші снів.
Зло в душу вкралось, причаїлось,-
Тихенько жало там
гострило,
А потім вибралось назовні,
Щоб отруїти плід любові.
Любов, що з серця проросла,
Була байдужою до того
зла,
Бо з нею жив
веселий сміх,-
Він вирвав злу його язик.
|