Досить оригінально і свіжо читається . Але мені чомусь здалося що це ще не все , і щось треба дописати, бо хочеться ще і ще ... Невибагливо чудового ...
Марієчко,чудово! Правильно,щасття не сяде нам на руку і не буде чекати... воно миттєво прилітає поруч нас ,потрібно його лише відчути і простягнути руки ,зробити йому крок назустріч.
Був у мене колись ттакий вырш про щастя, і була у ньому така фраза: Я ЗНАЮ, ДЕСЬ ВІДМІРЕНО Й ДЛЯ МЕНЕ, МЕНІ Б ЛИШ СТОРОНОЮ НЕ ПРОЙТИ. То треба завжди ловити щасливі миті, бо воно не чекає.....прилітає і назад відлітає. гарно , Марійко!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")