З дитинства знаю про Небесні Двері,
Що Віру і Надію
бережуть,
Що душу й тіло у одне
єднають
І спокій на Землі наш
стережуть.
Здавен шаную
внутрішній свій голос,
Щоб не картали
помисли життя.
А інтуїція, що тонша павутиння,
Допомагає із дилемами
буття.
Чесноти вкрились
порохом гріховним
Поміж землею й
вічністю Небес,
Мій шлях до Бога має
бути рівним,
Чи підганяють Ангел чи
то Біс.
У споконвічній
боротьбі нетлінній
Творю думками – не руйную
Світ,
Що в космосі у вальсі
безтурботнім
Під плач кружляє, а
чи зоряний політ.
Йому байдуже до
бажань і звершень,
Він наче куля
каторжанина в душі
Несе до Бога крилами
молитви,
Чи, навіть, суд страшний
вершить.
Та сподіваюсь на
вблаганність Неба,
Єдино вірний засіб
від журби –
Відкрити Двері Вічності
для себе
Й упевнено колись
ввійти туди.
|