Життя мина, тече мов річка І чути шелести дерев Вже наступає темна нічка А я все згадую про те, Як вранці сонечко встає Як освітляє всім нам хати Роса в траві виблискує, Така краса, не можна погляд відірвати. А ось і вечір, день минув, Можливо все лише згадати. Життя минає день за днем Яке не вмієм цінувати. Минає рік, минає два У нас лишились тільки згадки Усе життя ось так мина, Тоді вже пізно цінувати. І кожну мить ціную я, Щоб радістю її налити Цінуй і ти своє життя! Оскільки час не зупинити.
Світлано, Ви вірно обрали категорію твору, проте Ви не уважно прочитали пояснення про порядок публікацій на сайті, а семе про РЕГЛАМЕНТ. Перегляньте пояснення, а також рекомендації у розділі "ДОПОМОГА"
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")