ъ
Холод,холод ,холоднеча Мерзне в дитсадку малеча... Дяді їх не пожаліли , Й досі опалення не включили... Радять бігати побільше, Холод прийде повільніше... Бігали вони,стрибали, Всеодно позамерзали... В спальню йти не поспішають- Ліжка льодові чекають... Вихователі жаліють, Зігрівають, як уміють... Повкладалися малята Та не стулять оченята, Спинка мерзне й голова, Хоч і ковдра в них нова... Тихесенько всі лежали І питань не задавали, А Іванко ,після сну, Фразу мовив лиш одну: -Як "НАЧАЛЬНИКОМ" я буду, То про діток не забуду!
Р.S.З року в рік таке буває Холод діткам дошкуляє... Мерзнуть дітки- всім байдуже, Хоч і кажуть - люблять дуже...
|