останній ранок. душ холодний, кава і канапки. яєшня, трішки меду - горло сильно дерло. швидко зібрав і розложив свої сухі манатки. в душі все теж попалене вогнем порожнє пекло. попилососив, витер вікна, перемив весь посуд. зібрав сміття, зібрався, вийшов із кімнати. потрібно швидко йти - набутий досвід, коли плануєш світ свій зруйнувати. іти чим далі, не дивитись людям в очі. не варто інших налякати своїм жахом. іти так довго, щоб відчути перший дотик ночі. відчути світ, востаннє стати птахом. зібрати хмиз і запалити світло ночі, погрітися, відчути теплоту і ласку. дивитися востаннє на зірки - на неба очі. востаннє зняти мармурову маску. наважитись закінчити усе через хвилину. перебороти холод мороку, який тече по спині. закрити очі і натиснути у скроню пальцем. відчути тепле світло, що приходить рано-вранці.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 842 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")