Йдучи, забрала Муза словеса… Намокли крила… Спить моя фантазія, Лишень журлива пісня воскреса… Не пишеться ні проза, ні поезія. Думок зібралася процесія. Ростуть, як в арифметиці прогресія… Звідкіль узялася агресія, Здається, доконала вже депресія.
А я живу відчуттями, що ніяких муз не існує (якби вони існували, то, мабуть, жодна з них не витримала б мене, хах=). Усе в нашому єстві. Щасливий - відчуває це і навпаки буває велике горе примушує писати, а середнього, я думаю, не дано. Творчі люди здатні відчувати на перший погляд буденне - занадто гостро. Тому переживайте кожну хвилинку по особливому і успіхів у творчості, а успіхи, я впевнений, будуть!
Звичайно таких Муз, якими їх бачать художники, немає, але є щось надзвичайне, що спонукає до творчості(навіть примітивної),що заставляє корпіти над словами, рахувати склади, відчувати музику у словах, виливати в них свої емоції, і зазначу, що це не кожний день трапляється, а приходить якийсь такий момент і ти пишеш, ніби тобі вкрай це потрібне.В такі хвилини мені здається, що хтось невидимий підказує, підтримує, стимулює. Не знаю чи це Муза, чи Ангел, чи сам Бог, але я вдячна за каждий написаний вірш.Дякую за коментар!
Ох, пані Катю, все це пакості осені - пізньої і холодної. Не підпускайте до серця такі сумбурні думки. А Муза іще повернеться, просто взяла невеличку відпустку, їй же також треба відпочити! А Вам - світлого настрою навіть в холодні захмарені дні!
Не піддаватися ні в якому випадку. П Катерино- Втікай дипресіє і захвати агресію.Натхнення хай зростає у прогресії... Гарного Вам настрою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")