Гордись,
гордись себе любов’ю,
Розпуш
строкатого хвоста,
Ти
вже забув, як буть собою, -
Гординя
частая кіста,
Яка
руйнує душі, сім’ї,
Кидає
стрімголов униз,
І
потім бАйдуже те сІм’я,
Як
добре ми жилИ колись…
Тебе я вчити, ні, не вправі,
Боюсь
і я життєвих криз,
Але
коня на переправі
Міняють
спраглі на кумис…
|