Люди, начебто, живі, що живуть у місті, справи їхні воскові, хоч на сцені дійства.
І здається, що вони, начебто всі мертві, оптимізму не знати,- корчуть тільки жертву.
Ось отак, живу давно,- у такому місті, хто у двері, хто в вікно,- не додасть їм честі.
Чи бажаєте ви змін?- Хочу запитати... Чи вставати із колін?- Не вдається взнати.
Та на краще майбуття, віри вже замало: треба дію у життя, брати в руки вдало.
|