Не стріляй! – Я прошу тебе, друже, Бо життя – превелика ціна! Не зостанься, мій брате, байдужим До страждань, що приносить війна! Ти ж бо також із плоті і крові, І у тебе – Господня душа, І тобі у часи вечорові Серце спогадом день прикраша… Не стріляй! Не вбивай серце брата! Перед Богом всі рівні в правах. Бачить думи царя Він і ката… Сльози, мам і дітей, в молитвах… Не стріляй! Хай воєнна соната У серцях не зворушує страх, Що пустою залишиться хата І надія дітей кане в прах… Краще сядемо в хаті до столу, Де духмяний, смачний коровай… Опусти свою зброю додолу... - Я прошу тебе, брат, не стріляй!!!
Я не перестаю восхваляти наших стародавніх мудреців які толкували, що найсильніша зброя - слово, і саме зараз іде війна слова, а вона потребує витримки, і дай, Боже, щоб якнайдовше мовчали гармати. Дякую за коментар!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")