В тобі загубиться усе – Моя безвихідь і чуже існування Мої слова і коротке есе Про початки сумного снування. В твоїх очах загублю свої сили Віддам мої-твої знання Виїдатиму зсередини твої мрії сиві І викину сушитись, наче випране прання. Я оселюсь в твоїх серцях Що ти роздарував нездарам Ти будеш краплею дощ на комірцях І я спраглому тебе продам задаром. Я заполоню твоє єство Щоб ти не відчув своєї сили Я запиватиму тебе алкогольним питвом І візьму усе, про що просила. Я озвусь в тобі тихеньким співом Відкрию шлюзи твоїх дум Я виплюну брехню твою наліво І занесу до голови адаптований до тебе сум. І ти у відповідь оселишся в мені Обріжеш простір моїх мрій Гратимеш паперовим серцем на вогні І обпалиш край своїх блакитних вій. І ти озвешся теж Власними словами і сигаретним димом Твої звички не мають в мені меж Тому озвешся тихим дивом.
Невже і цей вірш не посвячений реальни подіям? Жорстоке кохання осіло в душі, Уява малює страждання. Навіщо лякаєш і радуєш ти Утопії, мрії, бажання? Дякую за увагу.
А я навпаки чомусь не вмію писати образами, усе мною написане якось повязане із реальністю. Мабуть мій духовний світ слабший і не може так творити... Успіхів у творчості.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")