Я хочу радіти життю, Зустрічати світанок з усмішкою, З натхненням й наснагою кожного дня Йти впевнено своєю доріжкою. Без страху зробити новий крок Спалити сумніви й розвіяти попелом. Відпустити мрії, аж до зірок. Гнів погасити осіннім, рясним опадом. Поглянути в вікно, де дощ паде, Бачити безхмарне небо, й усміхатись Розуміти що,гучна гроза пройде, Промінням знову сонце буде вихвалятись. Радіти звичайним, буденним речам, Милуватись навколишнім світом. Без жаху дивитися сни по ночам, Життя вкрити ,кольоровим цвітом. У лютий мороз і, сніжну метіль Розпалити вогонь, й не дати надії згоріти Злетіти у небо не маючи крил, Позаду невдачі свої всі лишити. Дивитись на хмурі дерева зимові І знати, наступного року розквітнуть, Дивитись на хмари сірі і чорні, І бачити сонця теплого світло. В своє майбутнє щиро вірити, Долаючи всі перешкоди на шляху. Надалі продовжувати мріяти, Я хочу радіти життю…
|