Минуле кортить відродити людині – Ізнов побувати на давній гостині. Людині кортить увійти в майбуття – Так легко змінити звичне життя. Людині так важко пізнати себе – Настроїв змінних вихор несе. Людині так важко збагнути себе – Розум чи серце? Де спокій знайде? Людині кортить обійняти весь світ, Як щастя в душі струшує цвіт. Людина шукає самотній куток, Щоб заховатись від злісних чуток. Людині блукати по сотням доріг, Щоб вірно єдину знайти із усіх. Людині прожити своє лиш життя – Усіх кольорів це зумисне злиття.
|