Так щемно почуватися людиною! Вдихати сонце... Ніжитись в вітрах! Кохатись в посмішках і з кожною хвилиною зростати духом хоч старіть в роках... ТАк радісно стрічати диво творення Серйозно жити й вірити казкам Плекати Фенікса Вмирати в миті спалення І воскресать на заздрість ворогам! Буть юним, і дорослим, і дитиною Пишатись долею І проклинать все зле Згоріти бажаним, хоч получить не те.. Й померти у екстазі під офірою... Так щемно почуватися ЛЮДИНОЮ...
Кохатись в посмішках і з кожною хвилиною зростати духом хоч старіть в роках... Хоч старіти в роках? А Ви її не підпускайте! Як? Читайте Псалом 93... І нехай, мов той орел, повертається юність...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")