Пані Іринко,це я Вам "-" поставила!Вибачте,я ще не зовсім зрозуміла цю нову систему оцінювання,думала ,що у верх то добре, а вниз-ні,а виявилося ,що навпаки,вибачте.
Роздуми мають філосоіське підгрунтя. Людина перестає бути "вівцею" тоді, коли вона становиться особистостю , опираючись при цьому на своє внутрішнє переконання і свій світогляд, а не продиктовані чи нав*язані кимось зовні.
По накатаній дорозі можна і варто йти, коли то дорога добра. В іншому випадку краще вже манівцями, може, знайдеться щось краще, чим набита стежки для отари.
Може , знайдеться щось краще......Вибір за людиною....Дякую за візит, пане Михайле.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")