У пошуках себе пройшла, я темний ліс, Та не знайшла чомусь стежини, З якої я б могла почати все, як чистий лист, Почати все із нової хвилини. Де щастя моє ?Де його шукати? Чи сховано воно в душі моїй? Цю відповідь ніхто не може знати, Бо відповідь в мені самій. Чи в потемках, воно сидить чекає, Треба відкрити тільки шлях, Та як зроби це, чомусь не знаю, Бар’єром залишається мій страх. Як хочеться мені його спалити, Не доливати більше масла у вогонь, Назад ні кроку не ступити, І вирвались з його полоні. Питання це спокою не дає, Воно тривожить мою душу У чому сенс життя мого э Відповідь знайти на нього мушу. Питання вічне залишається, А відповідь десь на поверхні є Я хочу знати ,де вона ховається І як мені знайти себе?
|