Дякую всім анумівцям, хто зайшов і прокоментував мій вірш. Щось не можу кожному особисто прокоментувати, що із комп"ютером. Всім удачі , хороших друзів і наснаги!
А я б доточив ще один катрен: До влади не пускайте багачів, У них держава - перш за все копійка, Не наїдяться - мало їм світів, Ну, а народ - одна велика дійка. Між іншим, народний епос чомусь завжди возвеличує жебрака, а от багача - майже ніколи. А народ у своїй масі все-таки скаже, як зав'яже.
Так, пане Артуре, гуртом, можна багато що хорошого зробити.. Та, тільки самоорганізовуватися потрібно навколо гарних цілей і завдань....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")