Дуже гарна думка ,потрібно і собі Літо в кишеню покласти. Дякую за підказку,оптимістично Мажна трішки поради "Та уявлю я і вкраду..." ,бо представлю це ж Рос.мовне слово чи не так?
Тепер як ніколи , треба мати тепло , бо від поезії високої переходимо до життєвої - коли елементарно з холодом шукаємо тепло , щоб зігріти тіло ! Тримаймо тепло в душі , яке зігріє тіло !
Журба - теж є гріх, бо тоді, немає кроку вперед... Дякую , пане Артуре, за квіти. Натхнення!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")