Е, ні, пані Наталю, не прибідняйтесь. Вірші у вас хороші, а щодо читачів, то вони це відчувають, просто не завжди мають час прокоментувати їх. А муза у поета й справді та ще хвойда, іноді як завіється десь на невизначений час. То вже біда!
Мабуть такі вірші пишуться можливо і не від себе , а просто боляче за тих кого марно понижують . Вірш напевно від серця свого і таких людей ! Дарма , що вислуховують часто можливо після деякого часу , мабуть тоді настає час прозріння ...
Поет - це ж не тільки та чи інша тема, поет - це стан душі. А читач... Читач у кожного поета свій - великий чи малий за чисельністю, то, може, й важливо, але не настільки, аби прогинатися під когось ради чисельності на шкоду своїй душі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")