Слово творить інформацію, інформація творить енергію, енергія творить подію, подія в кінцевому варіанті творить матерію... То ж перед тим, як кричати: Росія!!! - Треба подумати: Може Україна - є найкращим варіантом для українців?.... Або , як кажуть:" слова матеріальні" Живе Слово - інструмент творення!
Енергію штовхає у життя -
слова, що в інформацію вливають,
події виростають, як трава,
є насінина, буде плід - всі знають.
ДумкИ, а потім прозвучать слова,-
це від Творця ми маєм в подарунок,
бува слова в блуканнях без кінця,
або із вірою, або як смуток...
Філософсько глибоко, бо слово - воно не лиш предтеча подій, а й їх висновок. Ніхто ніколи не докаже, що первинніше - матерія чи думка, бо вони, певно, вічні обоє. Отак і зі словом нашим на Сході - чи то події його породили, чи воно події; скоріш за все - оте все породили ми самі. І виборами своєї влади, і непродуманістю дій, і, і, і... Все взаємопов'язано - ми є наслідком історії, а вона наслідком наших дій. Вірш короткий, а на роздуми штовхає довгі, майже нескінченні.
Так, слова можуть бути безкінечні, як життя на Землі......Спасибі за комент, пане Михайле...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")