Гортала сторінки старого альбому,
Щасливі хвилини, зупинений час!
Усі були тут i разом й по одному,
Тут можу зайти і відкинути втому,
Торкнутись минулого хочби ще раз.
Дивилась родина, дивились знайомі ,
Я бачила сум у застиглих очах.
Мовчали. Ні слова.Уста нерухомі.
Читала думки-Наша тінь лиш в альбомі,
-Ми дома, на небі, а ти у гостях!
Летять і зникають роки ,мов листочки,
Все треться на порох, веселість і сум,
Навіки залишаться ось ці рядочки,
Збудують в альбомі духовні місточки,
З`єднає минуле з сучасністю дум.
|