Я часом думаю, а що таке життя?
Пощо мене поставлено на землю?
Хіба , щоби прожить без див, без відкриття,
Та й зникнути без сліду ? Це не внемлю!
Не може бути ,щоб мої тверді сліди,
Ось так нічого і не залишили,
Може вірші мої дадуть якісь плоди,
З тих слів простих, які я тут творила .
Кусочок серця я вкладу в свої вірші,
На велетня -творця , не претендую,
Наслідникам лишу цей змаг моїх вершин ,
Вони допишуть. Я їх там... почую!
|