І знову день, без змін, такий як й вчора,
А я спішусь, усе кудись біжу,
Лoвлю життя, що никне, мов камфора ,
А день втікає в ніч, десь за межу.
Переступаю межу в потойбіччя,
Ось мабуть тут я й сяду відпочить,
Тут не тривожно, все без протиріччя,
Усе сплановано, тут можна снить!
Про землю рідну , вільну від страждання ,
Про сад, що квітне навіть у зимі,
Про дружбу, про любов, вічне кохання,
Про всю родину, знову при мені!
Отут би й залишитись! Мрій країна!
Тут вже не швендяют без цілі дні!
Врахована й важна кожна хвилина,
Пахучий хліб тут завжди на столі!
|