Так на світі частенько буває,
Як на вулиці в когось біда,
Кожен другий айфон витягає
І захоплено горе зніма.
День тривожний, а зверху дими,
Загорілась бабусі квартира.
Знизу чує одне лиш: "Зніми,
Буде ролик крутий для ефіра".
Там старенький, напевно, погано.
Молоді підняли балаган.
Їм розходитись зовсім ще рано,
Буде в неті старий дідуган.
І ніхто з тих, що збоку стояв,
Не подав дідусеві води.
Лиш завзято, нахабно знімав,
А старий відійшов назавжди.
Ходить думка така поміж нами:
Технології, нанопрогрес.
Та з черствими такими серцями,
Не побачити справжніх чудес.
|