"Відважся зауважити неустанну молитву, котра є у тобі. Не мусиш її створювати, тільки її зауваж."
не чутно небезпеки у соловах двоякого невіданого вміння чи здатності високих стін до самозведення... чи навпаки у пошуку ключа до стану нотного до замкнених дверей до складності нескладного містка котрий продовженням від заперечень такий простий... як музика котра звучить коли й не слухаєш.
Багато критиків бояться таких віршів , чому - бо легко знати помилки у ритмах , рифмах , а тут треба почуття з душі , розміння глибини , і тому напевно більшість мовчить , бо треба заглибитись глибоко в розуміння тексту , читати не наосліп , коли видно всі помилки , тому верлібр і легко і важко , легко може прочитати , а коли зміст глибоко прохований , треба багато розуміння . Я музику вірша почув , передчуттям якогось своєрідного звучання вона звучить ... Мабуть - це мить ... і треба її почути ...
Дуже дякую Вам за увагу і такий гарний відгук... особливо за те, що Ви почули музику.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")