Не шукаймо любов по гучних велелюдних базарах,
Там її продають, та не наша то буде любов,
Не шукаймо любов по далеких небесних квазарах,
Хоч вона там і є, та не наша душа в ній і кров.
Оглянімось довкола в знайомій такій своїй хаті,
Придивімось пильніш, придивімося знову і знов,
Тут любов не з небес і не просить за себе багато,
Тільки наша вона, розумієте, наша любов.
Щира правда, пані Катерино, любов у своїй країні, у своїм селі чи місті, у своїй хаті, своїй сім'ї- її треба тільки відчути, тільки зрозуміти сповна - бо це найбільша й найсильніша любов у твоєму житті.
Про любов треба говорити , повторювати знову і знову не втомлюватися
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")