В очах її ти бачиш світло і подумки шепочеш “Дякую за світ”. Хто перший був питать набридло, а мама мовчки дарує нам політ. Ця жінка варта всіх зірок на небі, у хмарах дихає сонячним життям. Усе для неї, прибудь-якій потребі, вона віддасть себе за новий храм, де комусь світ мій подарує, примножить щастя в тисячі разів. Жіноча доля фарбами малює красу й чарівність наших власних днів! “ Про тебе, мамо, є чого сказати. Завжди дитина я, тобі мій лине словопад. Моє життя нічого не було би варте без твоїх ніжних рук і турботливих порад! Наразі слів є більше як у словнику, і тільки твоє серце зможе зрозуміти. Мамо дякую тобі за цю п`янку і дорогу можливість -просто жити!”
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")