Ти казала, що світ відкриває дороги хоробрим,
що прожити життя - то не стежкою в полі пройти.
Ти раділа життю і усім, хто умів бути добрим,
і любила нас всіх, як любити могла лише ти.
Скоро зійдуть сніги і пташина в садку заспіває,
і піони цвістимуть, як перше цвіли навесні...
Та мовчить телефон, і на нас вже ніхто не чекає,
і зникають у тиші ніким не почуті пісні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")