Слушні настанови! Мета - це завжди поступ вперед, тому без неї ніяк. У першому катрені в останньому рядку краще звучатиме, якщо переставити слова місцями: "Не викиньте ви на смітник мети".
Дякую, пані Наталю. Але маю незгоду відносно Вашої пропозиції щодо вдосконалення рядка, бо порушується наголосовий ряд. Наголос має падати на слово "ви" при зверненні задля уособлення співбесідника автора, до якого він звертається.
Погоджуюсь з пані Іриною - багато залежить від того - яка це мета. Вона може бути різна... А от надія на краще, я думаю однакова у всіх. Дякую за вірш.
Як на мене, то мета у нас всіх одна, яку ставить перед нами Бог, вірніше, яку ми самі собі вибираємо при переродженні, а ось дороги, мрії, радості і страждання - у кожного свої, вони і допомагають нам досягти тієї мети, бо ми всі від Бога приходимо, і до Бога повертаємося, тільки кожен зі своїм багажем.
Без світла у житті - нам важко йти , мабуть найкраще світло - це мета в житті
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")