Дорослі вже,
Життя своє-
Дивлюсь, як сад буяє,
Богу молюсь,
Не зупинюсь,
Хай Бог допомагає!
Як зникну я,
Візьме земля,
Та серце вам залишу,
А в небесах
Я стану птах,
Збуджу Господню тишу.
В ранній порі
Зішлю пісні,
Ті ,що колись співала,
А ви прийміть,
Хай збудять мить,
Коли життя буяло!