Я зміряв Безкрайність, стоптав дно Безодні,
Уславив Звичайність в булому Сьогодні.
Ще плюнув у Вічність погрібши Безсмертя,
Знеславив Величність смішком Пересердя.
Затуркав Розумність, спаскудив Порядність,
Навчивши Безумність кріпачити Владність.
Родився на Старість в гріху Покаяння,
Де в першу хвилину - пробила остання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")