Коли смуток й біль на серці Не тримай ти їх в собі - ділись. Коли ти проснувся вранці Першим ділом Богу помолись. Коли туга душу розриває Ти не стримуй сліз - поплач. Коли радість серце огортає, Вмій сказати першим :"Дякую, Люблю, Пробач". Коли руки опускаються й тривога, Ранить твою душу знов і знов. Не втрачай надії, а молися Богу, Бо з тобою завжди є Його любов.
|