Ніч темряву бере до своїх рук Лякливо зорі десь тікають Ми в світі живемо посеред мук Ще й голову добру стинають . Живу найменшим я серед мурах Лиш так збагну високість неба Якщо в трудах іти забувши страх Нові уроки вчити треба . Де серед творчості душі любов утворимо життя ми знов .
Ніч темряву бере до своїх рук Лякливо зорі десь тікають Ми в світі живемо посеред мук Ще й голову добру стинають . Здається - апокаліпсис сучасного ... Але хто звертає увагу ?!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")