Their hearts on mend, their wings are strong,
Theirs souls are one, they hear one song,
There's no more tears, just gentle rain,
Their life in bloom, it's spring again.
By Natalia Buniak
Двоє розбитих сердець,двоє поломаних крил,
У пошуку сонячних днів, в пошуку сильних вітрил,
В небо злетіли вони, ніжне кохання знайшли,
В теплих обіймах весни, вічно лишились вони.
( пояснення вірша )