плодів нема ,- життям диявол править.- це суть життя , якщо ми творимо добрі плоди - в нас життя добре завжди , а коли ми мовчимо - то нищать нашу любов ...
Як я розумію, то це більше психологічний трактат ніж вірш,хоч витриманий ритм, але читається важко, бо кожний катрен, ніби самостійний вірш над яким треба задуматись. Я не погоджуюся, що "плодів нема" Вони є і добрі, і погані. Все врівноважено, як чорне і біле, бо такий закон життя, закон Всевишнього. Боліти за громаду є тягарем чи ні - це теж філософське питання. Скоріж - скоріш. Без Божої присутності у нас нічого не відбувається.
Психологфчний трактат? - Можливо....Той, хто для народу жив, в того особистого життя не було.... Люди спочатку не розуміють людину - патріота, а потім пам"ятники будують... Дякую, пані Катерино, за розлогий коментар. Натхнення!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")