Не дивіться на мене спідлоба,
Не рахуйте мої “рівчаки”,
Просто знайте, ,що старість- хвороба,
Вона з`їла літа молоді.
Проминули часи колискові,
І злиняла дівоча краса,
Сповільнився вже крок на зимовий,
І покрилася снігом коса.
Не дивіться на мене спідлоба,
Цей фасад прикриває життя,
Що бурлить у душі й не жалоба-
Чую серця щасливе биття!
Я живу, a це значить ще мрію,
І помимо усіх оцих змін,
Я сторінки гортаю, радію,
Хай не змовкне в душі передзвін!
|