Я воскресну і вернусь
Я воскресну і вернусь
До своїх забутих слів,
Я воскресну і жахнусь,
Бо робив не те, що вмів.
Я воскресну із надій,
Що талан – це майбуття,
Я воскресну з вічних мрій,
Як не вистачить життя.
Я воскресну для людей,
Як знайдеться там мій Бог,
Я воскресну в світ оцей,
Як зійдусь з душею вдвох.
Я воскресну із страждань
Буднем витоптаних гір,
Я воскресну для кохань
З незапалених ще зір.
Я воскресну з-поміж мук
Повсякденням рваних ран,
Я воскресну із розлук,
Перепливши океан.
Я воскресну між тих ер,
Де любові душі ждуть,
Я воскресну, як не вмер,
І якщо не розіпнуть.
А якщо і розіпнуть,
Раптом скажуть, що помер,
Я воскресну, щоби буть,
Щоб воскреснуть відтепер.
Я воскресну між віків,
І хай віку того мить,
Я воскресну, бо хотів
Задля слова вік прожить.
Додав: miknech (04.02.2016)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1356 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА