Людина більшість свого життя живе у солодких мріях, які ведуть у матеріальний світ або в нікуди. І.Пшиченко
Забуваю свої мрії
і лягає тінь на віїї,
бо усе було пусте,
і нікуди не веде.
Та живуть всі люди в мріях
у ілюзіях, в надіях;
скоро вже настане краще,-
діти виростуть путящі.
На Землі немає раю,
щастя всіх все ж не чекає,
тут страждання і шляхи,
труднощі, як реп'яхи.
Мрії про свободу й волю,
зігрівають людську долю,
все було : війна і мир,
але знов живем із цим....
лютий 2016 рік
|