* * * Великі гроші не приносять щастя, Палке кохання має свій кінець І вірні друзі зраджують в нещасті, Сумнівної важкий слави вінець. Солодка помста серця теж не тішить І власна смерть душі не веселить. В одній руці хтось чотки все ж залишить, Але кинджал у іншій блискотить. Отак життя, як марево проходить, Бо скнієм хробаками на землі, Хто ж на цім світі ще себе знаходить, Той має шанс не зникнути в імлі.
|