бо я вже бачів сяйва первоцвіт.
За хмарами чудова панорама -
поважно чую той яскравий світ.
Мов блискавка лунає передчасно,
думки пугає, гасну повесні.
Кромішня темрява, очам неясно…
Комусь це марно, тільки не мені…
Годинник б'є упевнено, жорстоко -
блуждають сни навколо пустиря.
Останній постріл у доцільне око…
Якби ж, то зміг знайти поводиря.
Важкої долі Заповітна брама -
прийшли часи моєму викритті.
Комусь це прикро, як сімейна драма,
не ставлю крапку своєму житті.
Втрачаю зір, залишилося око,
пів-сонця сяє Бога милосердя,
Родина бачить кепського циклопа -
мені б, зламати зовнішнє осердя.
Музика гра! Заклятий паладина -
сон лицар мій, дарує світ мені.
Надію маю, бо вона єдина -
за сліпотою думи не сумні.
Юрій СЛАЩОВ©27.02.2015