Ні про що я не шкодую
Сліз гірких не ллю...
Уперед життям мандрую
І цей світ люблю.
Я і ладна, і ніжна,
Як мене - кохають.
І холодна я, і сніжна,
/Коли ображають.
Я стерпіти все зумію
І спекоти й стужі...
Лиш єдине, що не стерплю,
- Це людську бадужість.
|