Чому не ХРЕСТИК оберегом,
А нитка скручена в шнурок?
Чому ми віримо в чужеє,
Забувши прадідів урок?
Невже наш батько-Володимир
Русь охрестив колись дарма,
Що й нині вірим забобонам,
Щоб захиститися від зла?
Ваалові усі ж ті нитки,
Що їх пов'язують батьки...
Так добровільно відпустивши,
Дитя за Демоном своє піти...
Дітей охрещенних навчаєм
Ми не молитві "Отче Наш",
А в нитці захисту шукаєм
У цей і так нелегкий час..?
То ж схаменися, мій народе!
Перехрестившись помолись,
Вклонися перед Небесами
У вірі з Господом сплетись!
Дітей своїх опіці Божій
Віддайте й Матері Його,
А ниткам в вишиванці місце,
Щоб оберегом стало полотно!
23.11.16 Іванна Осос