Чимось зачепив мене цей вірш, незважаючи на одруківки і неправильні деякі наголоси, я б хотіла знати, які емоції вирували у Вашій душі, що вилили на папір такі слова, яку тему Ви хотіли розкрити і, що означає закінчення вірша, бо до цих двох рядків більш-менш зрозуміло і моя фантазія може відтворити картинку, а закінчення, прошу пояснити.
Це дуже складно, я напевно навіть сама не змогла б пояснити. Просто це ніби настрій такий. Ти сидиш в чотирьох стінах, дивишся у вікно, про щось думаєш. Це ніби настрій, який приходить дуже рідко і зовсім трошки перебуває з тобою. Це ніби бажання знайти щось, не знаю що і піти туди, не знаю куди. Вночі ти не можеш заснути в дивних передчуттях, мріях, думках, а на ранок знову приходить всесильна пустота, потреба кудись бігти і знову поринати в рутину.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")