Але чудово! Саме ТАК, пані Катерина, - запахи іноді викликають дуже ностальгічні почуття! Аби я зараз почув запах духів "Пікова дама", то однозначно згадав би моє дитинство, бо саме отакі духи були в нас вдома і ними користувалися в середині 60-х років моя бабуся та мама...
А мій батько, як це не дивно, чомусь дуже любив "Кармен" і хоч це були дамскі духи, вірніше одеколон, та для нього це не мало значення, його п'янив цей запах. Щиро дякую!
Чудовий вірш, пані Катю. Ностальгічний, трохи сумний, але дуже гарний. Вчора захотілося пшоняної каші з молоком. Хоч молоко не люблю, а от захотілося і все. Запахло дитинством, згадалися батьки, рідна домівка... Запахи, запахи... Дякую Вам за твір! Хай Вам щастить!
Приєднуюся до всіх попередніх оцінок. Вірш чудовий, душевно-дотичний, котрий пробуджує наші медові згадки про той рай, який ми проминули, навіть не побачивши, лишивши в памяті тільки у вигляді чи то згадок, чи запахів, чи просто розуміння, що найкращі наші роки вже ховаються в туманах літ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")