Я скромний .
Не біжу життям
Без крил ,
Та їх шукаю .
Хвороби по плечах
Все бють ,
Я ж досі мріями літаю .
Треба мовчати ,
Сліз
Нема ,
Але вони із серця
Рвуться .
Цей світ тюрма
Із золотих кілець ,
Які на душу одягаєм .
Неситі правдою знанням
Шукаєм щастя марнослів’я ;
Чому ? – запитувати нам …
… - - -
Всі знають –
Лише я –
НЕ ЗНАЮ …
Ів-анн Львівський .Бібрка.
11.03.2015.
|