Даремні смерті слова намагання
Холодний піт вже витерто з очей ,
Попереду духовності змагання
І тисячі безсонностей ночей .
Щоби відкрити стомлено прогірклих
Старанність душ - не зникне ще любов .
Подумайте !
Вже чути попіл сірки !
І вбита віра у житті в добро .
--04—04—2014—08—22—17--
|